Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 3-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 3-1

bet365

Η Ντόρτμουντ έκανε ξανά πολλές φάσεις, όμως επικράτησε... μόνο με 3-1 της Φράιμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Υστερα από δύο 6άρες και μια 5άρα, η Ντόρτμουντ άφησε το... τένις, γύρισε στο ποδόσφαιρο και νίκησε μόλις με 3-1 την Φράιμπουργκ λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς, με τον Γκρίφο να μην μπορεί να νικήσει τον Μπίρκι στο τετ-α-τετ μόλις στο 5' για να απαντήσει στο 18' η Μπορούσια με τον Ομπαμεγιάνγκ να φεύγει στο ξέφωτο αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ με λόμπα. Η πίεση ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα. Στο 22' το σουτ του Μορ εκτός περιοχής πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 28' η κεφαλιά του Γκίντερ πέρασε λίγο έξω. Στο 35' το αριστερό του Πέντερσεν ανάγκασε τον Μπίρκι σε επέμβαση και η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο 45' όταν ο Ντεμπελέ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε τη συρτή σέντρα για τον Ομπαμεγιάνγκ που είχε εύκολο έργο στην κενή εστία (1-0).

Νωρίς στο δεύτερο μέρος η Μπορούσια έκανε το 2-0, με τον Πίστσεκ να σκοράρει με σουτ σε κενό τέρμα ύστερα από προσπάθεια του Γκονσάλο Κάστρο, όμως η Φράιμπουργκ μπήκε άμεσα στο ματς. Στο 60' ο Φίλιπ έφυγε μετά το λάθος του Γκίντερ και νίκησε τον Μπίρκι στη γωνία (2-1). Στο 73' ο Μπουλούτ προσπάθησε να προκαλέσει... σοκ στο Signal-Iduna-Park αφού γύρισε και σούταρε αλλά ο Ελβετός keeper της Ντόρτμουντ απέκρουσε και στο 75' ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε εκπληκτική ενέργεια αλλά το αριστερό σουτ έφυγε άουτ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γκερέιρο, που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, σε μία φάση στην οποία Κάστρο και Ομπαμεγιάνγκ έκαναν σερί τακουνάκια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα