Ντίντακ: «Πρώτα Ηρακλής, μετά Ολυμπιακός»

Ντίντακ: «Πρώτα Ηρακλής, μετά Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ντίντακ: «Πρώτα Ηρακλής, μετά Ολυμπιακός»

bet365

Μπορεί να πλησιάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά για τους παίκτες της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ντίντακ Βιλά, προέχει η νίκη επί του Ηρακλή.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ ως Κιτρινόμαυρους, στο γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει ανάπτυξη από τα άκρα και φυσικά στο ματς με τον Γηραιό, το οποίο αυτή την στιγμή πρέπει και είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ από ό,τι το ντέρμπι που ακολουθεί στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίντακ στην κάμερα της Nova...

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπαίνουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δυνατά για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό που με απασχολεί είναι μόνο η δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, τότε θα τα καταφέρουμε. Αν δεν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει τότε το παιχνίδι μπορεί να γίνει περίπλοκο».

Για το γεγονός ότι ο Κετσπάγια θέλει η ομάδα του να αναπτύσσεται από τα άκρα: «Σε όλους παίκτες αρέσει να συμμετέχουν δημιουργικά στο παιχνίδι της ομάδας. Φυσικά αρέσει και σ' εμάς (στους μπακ), αλλά δουλειά μας είναι πρώτα να έχουμε το νου μας στην άμυνα. Πρώτα η άμυνα και μετά η επίθεση».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο 4-1 επί της Ξάνθης: «Πάντα ένα γκολ αυξάνει την αυτοπεποίθηση του ποδοσφαιριστή και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Για το γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν: «Δεν με ανησυχεί που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εγώ ξέρω ότι αυτό που προέχει είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα