Χωρίς... προπονητή και προβλήματα η Βέροια!

Χωρίς... προπονητή και προβλήματα η Βέροια!

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς... προπονητή και προβλήματα η Βέροια!

bet365

Η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αποτελεί παρελθόν και την ομάδα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Έχοντας να ξεπεράσει την απρόσμενη φυγή του Αλέκου Βοσνιάδη, η Βέροια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Η «βασίλισσα», δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ελπίζει πως θα καταφέρει να κλέψει κάποιον βαθμό από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σε ότι αφορά τώρα την 11άδα, αυτή φαίνεται πως θα είναι ίδια με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, θα την αποτελούν οι: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Αραγόνες, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σάρμπονγκ, Άρτσε, Καπετάνος, Μαρτίνεθ

Αναλυτικά η αποστολή: Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Kali, Navalovskii, Μπαλάφας, Tomas Gonzalez, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Arce Latapi, Λινάρδος, Gonzalez Martinez, Sarpong, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Vitti.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα