«Συμφώνησε με Μανωλά η Ρόμα»!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Συμφώνησε με Μανωλά η Ρόμα»!

bet365

Στη Ρόμα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα ανήκει ο Κώστας Μανωλάς, καθώς σύμφωνα με την Corriere dello Sport επήλθε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το καλοκαίρι που πέρασε το όνομα του ήταν... μήλο της έριδος σε πολλούς μεγάλους συλλόγους όλων των πρωταθλημάτων! Και που δεν... έπαιξε ως σενάριο, υπαρκτό ή ανύπαρκτο! Τελικά ο ο Έλληνας στόπερ επέκτεινε τη συνεργασία του για μία ακόμη σεζόν με την Ρόμα, καθώς επρόκειτο να ολοκληρωθεί το 2019.

Η ιταλική Corriere dello Sport υποστηρίζει πως οι αποδοχές του θα αυξηθούν, από το 1.8 εκατ. ευρώ στα 2.5 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης προκειμένου οι «τζιαλορόσι» να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του δίχως οικονομικούς περιορισμούς.

Με την περίπτωση του Μανωλά ασχολήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δεν τελεσφόρησε ποτέ κι έτσι ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός παραμένει... πολίτης της «Αιώνιας Πόλης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα