Προς Βέροια ο Γράφας

Προς Βέροια ο Γράφας

Gazzetta team
Προς Βέροια ο Γράφας

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έφυγε και ήδη στην Βέροια βρίσκονται μια... ανάσα από τον διάδοχο του που θα είναι εκτός απροόπτου ο Θωμάς Γράφας!

Μετά τις 2 ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά βασικά την κακή εικόνα που παρουσίασε η Βέροια και στα δύο ματς ήταν... αναμενόμενο το διαζύγιο με τον Βοσνιάδη και η αναζήτηση διαδόχου. Τελικά στην «Βασίλισσα του Βορρά» φαίνεται πως βρήκαν τον αντικαταστάτη που δεν θα είναι άλλος από τον Θωμά Γράφα. Πάντως ο 46χρονος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της Βέροιας μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, αφού κόντρα στον Πανιώνιο την ομάδα θα κοουτσάρει ο Απόστολος Τερζής.

Το who is who του Γράφα

Ο Θωμάς Γράφας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου 1970. Τελευταία του σημαντική παρουσία σε πάγκο ήταν σε αυτόν της ΑΕΛ, στην Football League. Μετά από τέσσερα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν 2014-2015 στον πάγκο του Απόλλων Καλαμαριάς με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία, αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Ποντίων». Την σεζόν 2013-2014 εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε 38 αγώνες πρωταθλήματος Football League και Κυπέλλου Ελλάδας από το Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, η ομάδα του είχε απολογισμό 13 νίκες-14 ισοπαλίες-11 ήττες. Συγκεκριμένα ανέλαβε στο τέλος Οκτωβρίου 2013 και μετά την 5η αγωνιστική ως αντικαταστάτης του Γιώργου Λάμπρου στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών. Υπήρξε προπονητής στο Αιγάλεω (περίοδος 2009-10) αρχικά ως βοηθός προπονητή αλλά και ως πρώτος για ένα διάστημα, στην Α.Ε. Κηφισιάς, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αθηνών. Ο Γράφας είναι γιος του παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γράφα, ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως τη δεκαετία του '50, σε Αιγάλεω, Εθνικό και Φωστήρα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα