Σάββατο, βραβεύσεις, δηλώσεις...

Σάββατο, βραβεύσεις, δηλώσεις...

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάββατο, βραβεύσεις, δηλώσεις...

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να βραβευτούν Λέο Μάτος, Φακούντο Περέιρα και Ευθύμης Κουλούρης την ίδια μέρα και ώρα στην Τούμπα.

Ο Λέο Μάτος αναδείχτηκε 11888 MVP Αυγούστου, ο Φακούντο Περέιρα κέρδισε το Regency Casino Best Goal Αυγούστου, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης είναι και MVP και σκόρερ του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Super League. Και όλοι μαζί θα παραλάβουν τα βραβεία τους.
Το Σάββατο (24.09) στις 16:00, η Τούμπα θα φιλοξενήσει μια Media Day γεμάτη ατομικούς τίτλους. Ο Λέο Μάτος , ο Φακούντο Περέιρακαι ο Ευθύμης Κουλούρης αντίστοιχα θα επιβραβευτούν για την προσπάθειά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος, άλλωστε, τους έδειξε την προτίμησή του μέσα από τους σχετικούς διαγωνισμούς του paokfc.gr και της Super League. Μετά τις βραβεύσεις οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
http://του paokfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα