Ο Ιβάν ξαναμοιράζει την… τράπουλα!

Ο Ιβάν ξαναμοιράζει την… τράπουλα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβάν ξαναμοιράζει την… τράπουλα!

bet365

Σε λιγότερο από ένα μήνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει νέο Δ.Σ. με τον Ιβάν Σαββίδη να διευρύνει και να αλλάζει το διοικητικό σχήμα, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει την συμμετοχή του γιού του, Γιώργου.

Όσοι γνωρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη είναι σίγουροι, ότι ο ανακαθορισμός του αριθμού των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της Έκτακτης Γ.Σ., δεν γίνεται τυχαία. Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» έχει πάρει τις αποφάσεις του, οι οποίες αναμένονται να γίνουν γνωστές το πρωί της 17ης Οκτωβρίου όταν στα γραφεία της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ελάχιστοι, πάντως, γνωρίζουν ποιες είναι αυτές οι αποφάσεις και ποιες εκπλήξεις κρύβονται με την αλλαγή προσώπων και ρόλων στο Διοικητικό Συμβούλιο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή την στιγμή το συμβούλιο είναι 6μελές και αποτελείται από τον πρόεδρο Λούμπος Μίχελ, τον αντιπρόεδρο Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τα μέλη Μαρία Γκοντσάροβα, Αρτούρ Νταβιντιάν, Ηλία Γεροντίδη και Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο κ. Σαββίδης είχε αποφασίσει την είσοδο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αρχικά ως υπεύθυνου διεθνών σχέσεων, του Λούμπος Μίχελ και εμφάνισε στα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας, τον Αρτούρ Νταβιντιάν. Ο πρώτος ανέλαβε, μετά την αποχώρηση Αγγελίδη, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, ενώ ο δεύτερος δεν πολυασχολήθηκε με τα κοινά της ομάδας, αλλά περισσότερο με θέματα που αφορούν την Dimera Ltd και την ΣΕΚΑΠ.

Το... χαρτί του Γιώργου Σαββίδη

«Ακόμη δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, θα μάθει ο κόσμος τις αλλαγές όσο πλησιάζουμε εκείνες τις ημέρες. Γενικότερα στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα θέματα. Ένα από αυτά είναι το διοικητικό συμβούλιο, ο τρόπος διοίκησης», υποστήριξε την Πέμπτη (22/9) ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι τελικές αποφάσεις του μεγαλομετόχου.

Το σίγουρο είναι, ότι δεν έχει ωριμάσει στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη η εμπλοκή του γιου του, Γιώργου, στα κοινά της ομάδας και πολύ περισσότερο στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, όπως παρουσιάζεται σήμερα και γενικότερα κάθε φορά που επίκεινται αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας από τον κ. Σαββίδη.

Τον ίδιο (άχαρο) ρόλο έπαιξαν στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Κούδας, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ο Φραγκούλης Φράγκος κι άλλοι πολλοί από τον στενό κύκλο επιρροής του Ελληνα ομογενή επιχειρηματία. Κανείς τους, όπως και ο γιος του, δεν μπήκε στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι το «σίγουρο χαρτί», το οποίο όμως δε φαίνεται ότι θα… τραβήξει και τώρα ο Ιβάν!.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα