Μπρκιτς: «Άξια βασικός ο Γλύκος...»

Μπρκιτς: «Άξια βασικός ο Γλύκος...»

Μπρκιτς: «Άξια βασικός ο Γλύκος...»

Έτοιμος να δουλέψει και να... κερδίσει την ευκαιρία του, δήλωσε ο Μπρκιτς, που «αποθέωσε» τον Γλύκο και χαρακτήρισε κίνητρο τον ανταγωνισμό. 

Χαρούμενος με όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Μπρκιτς, με τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» να μιλάει για τα καλύτερα λόγια για τον Γλύκο, που μέχρι στιγμής του έχει... φάει την θέση βασικού. 

«Ήξερα που έρχομαι, ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό ήταν το κίνητρο για εμένα, που με βοήθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Έφθασα αργά στην προετοιμασία και τώρα προπονούμαι καλά, αλλά είναι λογικό να είμαι στην... αναμονή. Ο Παναγιώτης παίζει πολύ καλά. Είναι σημαντικό για εμένα να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα. Καλά θα ήταν να παίζω, αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας είναι πάντα πιο σημαντικά».

Όσο για το αν βρήκε στον ΠΑΟΚ όσα περίμενε: «Έχω συναντήσει όσα περίμενα. Ήξερα που έρχομαι, σε ένα σημαντικό κλαμπ. Είμαι χαρούμενος και περιμένω την ευκαιρία μου. Όλα είναι καλά εδώ και η οργάνωση που έχουμε βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Όλοι ξέρουν τους οπαδούς μας και τους έχω δει στα ματς που παίξαμε. Εκτιμώ ότι με της υποστήριξή τους θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα». 
 

Best of internet