Δοκιμή και με Ντα Κόστα - Ρομαό και... Ζντιέλαρ

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή και με Ντα Κόστα - Ρομαό και... Ζντιέλαρ

bet365

Ο Μπέντο έχει δοκιμάσει και Ντα Κόστα και Ρομαό για το βασικό ερυθρόλευκο σχήμα με την ΑΕΛ και ενώ υπάρχει ως αουτσάιντερ και ο Ζντιέλαρ. Οι άλλες δοκιμές.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει αρκετές δοκιμές στον Ρέντη. Ανάμεσα σε αυτές να βάλει και στο κέντρο της άμυνας τον Ντα Κόστα μαζί με Βιανα και στον άξονα τον Ρομαό.

Ο Γάλλος βέβαια θέλει λίγο ακόμα για να φτάσει στο 100%. Ο Πάουλο Μπέντο θα κάνει έτσι και αλλιώς αρκετές αλλαγές για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Ένα από τα αουτσάιντερ για την 11άδα είναι ο Ζντιέλαρ για τον άξονα, για τον οποίο όμως υπάρχει μία αίσθηση πως από ένα σημείο και έπειτα θα αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες. Ο Μπέντο δοκίμασε μαζί Μαριν και Φορτουνη στο ίδιο βασικό σχήμα αλλά και Ιντεγιε και Καρντοσο σε 4-4-2 και ακόμα και τον Σεμπα ως αρ. μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα