Δάρας: «Επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για υπόθεση Σάμαρη»

Gazzetta team
Δάρας: «Επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για υπόθεση Σάμαρη»

bet365

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν το ποσοστό μεταπώλησης του Ανδρέα Σάμαρη του Ολυμπιακό προς τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Χρήστος Δάρας προέβη σε διευκρινιστική δήλωση.
Δημοσιεύματα του Τύπου (όχι οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη, αλλά ρεπορτάζ από άλλα Μέσα) αναφέρθηκαν στο θέμα του ποσοστού μεταπώλησης του Ανδρέα Σάμαρη που κατείχε ο Πανιώνιος με τους Νεοσμυρνιώτες να παίρνουν ξεκάθαρη θέση. Στην Πλατεία αναφέρουν ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις αφού η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση η οποία και θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη:
Αναλυτικά:
Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά στην προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα