Ανάσες από Ίβιτς στους βασικούς

Ανάσες από Ίβιτς στους βασικούς

Ανάσες από Ίβιτς στους βασικούς

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών τρεις αγώνες, ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον Ίβιτς να δίνει ανάσες στους παίκτες, που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 

«Οι ποδοσφαιριστές που είχαν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση από τους τρεις προηγούμενους αγώνες δεν ακολούθησαν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για λόγους αποφόρτισης», αναφέρει στο δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Λέο Μάτος, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Τζάλμα Κάμπος, ο Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά και κάποιοι άλλοι, πήραν κάποιες ανάσες προκειμένου να είναι πιο φρέσκοι ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Οι τρεις, που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα από τον αγώνα με τον Αστέρα, Ροντρίγκες, Κρέσπο και Τσίμιροτ, προπονήθηκαν κανονικά και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (22.09) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με αερόβιες προσαρμογές και κυκλοφορίας της μπάλας και στην προπόνηση της Παρασκευής αναμένεται ο Ίβιτς να δοκιμάσει το σχήμα, που λογικά θα παρατάξει απέναντι στην Ξάνθη.

Best of internet