Ερυθρόλευκη διευκρίνιση για Σάμαρη

Ερυθρόλευκη διευκρίνιση για Σάμαρη

Ερυθρόλευκη διευκρίνιση για Σάμαρη

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το ποσοστό του Ανδρέα Σάμαρη σε Πανιώνιο προκάλεσαν την αντίδραση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου έδωσε συνέντευξη σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στο ποσοστό του Σάμαρη που είχε ο Πανιώνιος. Επί του θέματος τοποθετήθηκε αρχικά με post στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ενώ υπήρξε και συνέχεια.

Αυτό που προέκυπτε από τον Ολυμπιακό ήταν πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν γνώριζε καν τα οικονομικά δεδομένα. Επίσης πως τα δικαιώματα του Σάμαρη είχαν αγοραστεί εξ' ολοκλήρου από τον Ολυμπιακό πέντε μήνες πριν από την μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

«Ο κ. Τσακίρης δεν ήξερε τι έλεγε σχετικά με τον Σάμαρη. Τα δικαιώματα του παίκτη αγοράστηκαν εξ' ολοκλήρου από τον Ολυμπιακό πέντε μήνες πριν τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα», σχολιάστηκε σχετικά. Επίσης γινόταν λόγος για... ιδιαίτερα μαθηματικά που περιλαμβάνονται στην συνέντευξη του κ. Τσακίρη (σ.σ. τόνισε ότι ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατ. από τα 10, την ώρα που φυσικά το 10% αντιστοιχεί σε μόλις 1 εκατ. ευρώ).

Best of internet