Γκαμπιγκόλ: «Πάντα ήθελα Ιντερ»

Γκαμπιγκόλ: «Πάντα ήθελα Ιντερ»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γκαμπιγκόλ: «Πάντα ήθελα Ιντερ»

bet365

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα παρουσιάστηκε και επισήμως από τους Νερατζούρι, οι οποίοι ήταν η πρώτη του επιλογή παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Ο 20χρονος επιθετικός προσγειώθηκε το Σάββατο στο Μιλάνο, την Κυριακή είδε το Ιντερ-Γιουβέντους από τα επίσημα του Meazza και σήμερα (22/9) παρουσιάστηκε επισήμως από τους Μιλανέζους, δηλώνοντας ευτυχισμένος και αποφασισμένος για επιτυχίες.

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ, η Ιντερ ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Επέλεξα την Ιντερ επειδή οι οπαδοί της μου έδειχναν, μέσω των social media, πόσο πολύ με ήθελαν, αισθάνομαι ότι είμαι στη μεγαλύτερη ιταλική ομάδα. Ελπίζω να κατακτήσουμε τα πάντα, έχουμε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν θέλησε να γίνει η παραμικρή σύγκριση με τον Ρονάλντο το Φαινόμενο -ο οποίος σήμερα (22/9) έκλεισε τα 40 του χρόνια- και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του μέσα στο γήπεδο.

«Στην επίθεση μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση, δεν βλέπω την ώρα για το ντεμπούτο μου. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιθετικοί στην ομάδα, όχι μόνο ο Ικάρντι. Με τον Ντε Μπουρ κάναμε μια ωραία συζήτηση, η ομάδα τα πάει πολύ καλά και ελπίζω να προσφέρω κι εγώ. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα