Τακτική σε Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Τακτική σε Ξάνθη

bet365

Παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας της Ξάνθης συνέχισαν και την Πέμπτη την δουλειά τους για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ.
Ο λόγος για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής ημέρας της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η ακριτική ομάδα προετοιμάζεται για το 2ο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν και για να διεκδικήσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2016-2017. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης (αερόβιο τρέξιμο, νευρομυική συναρμογή) ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε υποομάδες και στη συνέχεια έδωσε τις οδηγίες του στην αμυντική οργάνωση, την επιθετική λειτουργία και τις κινήσεις των επιθετικών στα τελειώματα φάσεων.
Ο Δήμος Μπαξεβανίδης ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα