Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΛ

Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΛ

Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΛ

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει να μην κάνει τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα πάει για αρκετές αλλαγές με ΑΕΛ.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και ο Βιάνα λογικά θα συνεχίσει ως ένας εκ των δύο στόπερ. Εάν επιλέξει να δώσει... ανάσες σε Μποτία - κάτι που... παίζεται ακόμα - ο έτερος στόπερ θα είναι ο Ντα Κόστα.

Ο ένας πλάγιος μπακ θα είναι ο Φιγκέιρας και για το άλλο άκρο με δεδομένο το πρόβλημα του Ντε Λα Μπέγια γίνεται... μάχη με Βούρο και Τσιμίκα. Για το κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς λόγω κράσης και αντοχών μπορεί να συνεχίσει για να μπει ως παρτενέρ του ο Καμπιάσο.

Εάν πάει σε διπλή αλλαγή ο Πάουλο Μπέντο θα δούμε Ρομαό - Καμπιάσο αντί Μιλιβόγιεβιτς - Μάρτινς. Για τα άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ελιουνούσι - Σεμπά και για κορυφή ο Ιντέγιε. Για την γραμμή κρούσης σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Πασιένσια. Ο Μάριν έχει αισθητά ανεβασμένες πιθανότητες για επιτελικός αλλά πάντα υπάρχει η περίπτωση του Φορτούνη. Ο Πορτογάλος πάντως ούτε την Πέμπτη έκανε τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Επειδή όμως ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να συνεχίσει το rotation.

Best of internet