Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΛ

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει να μην κάνει τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα πάει για αρκετές αλλαγές με ΑΕΛ.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και ο Βιάνα λογικά θα συνεχίσει ως ένας εκ των δύο στόπερ. Εάν επιλέξει να δώσει... ανάσες σε Μποτία - κάτι που... παίζεται ακόμα - ο έτερος στόπερ θα είναι ο Ντα Κόστα.

Ο ένας πλάγιος μπακ θα είναι ο Φιγκέιρας και για το άλλο άκρο με δεδομένο το πρόβλημα του Ντε Λα Μπέγια γίνεται... μάχη με Βούρο και Τσιμίκα. Για το κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς λόγω κράσης και αντοχών μπορεί να συνεχίσει για να μπει ως παρτενέρ του ο Καμπιάσο.

Εάν πάει σε διπλή αλλαγή ο Πάουλο Μπέντο θα δούμε Ρομαό - Καμπιάσο αντί Μιλιβόγιεβιτς - Μάρτινς. Για τα άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ελιουνούσι - Σεμπά και για κορυφή ο Ιντέγιε. Για την γραμμή κρούσης σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Πασιένσια. Ο Μάριν έχει αισθητά ανεβασμένες πιθανότητες για επιτελικός αλλά πάντα υπάρχει η περίπτωση του Φορτούνη. Ο Πορτογάλος πάντως ούτε την Πέμπτη έκανε τόσο ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Επειδή όμως ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να συνεχίσει το rotation.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα