Αίσθημα κοινωνικής ευθύνης από την ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα

Gazzetta team
Αίσθημα κοινωνικής ευθύνης από την ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα

bet365

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα, η οποία ανταποκρίθηκε στην παρότρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε αγώνα δίνει προσκλήσεις σε διάφορους φορείς...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς ανταποκρίθηκε στην παρότρυνση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα, Φωτεινής Βάκη, να διατίθενται από την ΠΑΕ, σε κάθε αγωνιστική, προσκλήσεις σε διάφορους φορείς, που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Έτσι, την αναμέτρηση με την ΑΕ Λάρισας στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, παρακολούθησαν -κατόπιν πρόσκλησής μας- πέντε (5) παιδιά του ορφανοτροφείου Κερκύρας, καθώς και δύο (2) παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Κερκύρας.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με χαρά θα δεχθεί αιτήματα κοινωνικών φορέων για ανάλογες ενέργειες στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα