ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν κόκκινες γραμμές…»

ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν κόκκινες γραμμές…»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν κόκκινες γραμμές…»

bet365

Η είδηση για τους ορισμούς Μήτσιου και Λαμπρούπουλου ως 4ους διαιτητές στην 5η αγωνιστική δεν ήχησε και τόσο ευχάριστα στην Τούμπα, όπου γνωρίζουν και για το ρόλο του Κύρου Βασσάρα...

Η «επιστροφή» των Μήτσιου και Λαμπρόπουλου στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην Τούμπα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση δεν πρόκειται να υπάρξει, αλλά όπως λένε με νόημα: «δεν περιμένουμε με το τουφέκι στο χέρι. Για μας υπάρχουν κόκκινες γραμμές και μόνο αν ξεπεραστούν θα τοποθετηθούμε ως τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ».

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει νόημα η ανακύκλωση των ίδιων θέσεων και απόψεων γύρω από τη διαιτησία και συγκεκριμένα πρόσωπα, κι όπως τονίζουν, «έχουμε αποδεχθεί μια κατάσταση με επιφυλακτικότητα, που όμως έχει ημερομηνία λήξης».

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πως οι ορισμοί Λαμπρόπουλου και Μήτσιου γίνονται (και) με την συμμετοχή του Κύρου Βασσάρα, σε μια προσπάθεια να «μετρήσουν αντιδράσεις», καθώς επίσης γνωρίζουν καλά, μπορεί τη μεθεπόμενη αγωνιστική να δούμε και τον Παππά ως τέταρτο.

«Ο Μήτσιος ανήκει σ’ έναν σκληρό πυρήνα διαιτητών, που είναι ανεπιθύμητοι για μας» εξηγούν και αυτό που βλέπουν θετικά στον ΠΑΟΚ είναι ότι μέχρι στιγμής αποφεύγονται οι ορισμοί των συγκεκριμένων διαιτητών ως πρώτοι σε αγώνες, ενώ για το ρόλο του Βασσάρα σημειώνουν:

«Αναλαμβάνει την ευθύνη της παρουσίας τους, όπως και για τη γενική στρατηγική του στο θέμα των ορισμών».

Κι όπως προσθέτουν: «Αν δεν υπήρχε ημερομηνία λήξης σ’ αυτό θα ήμασταν πιο παρεμβατικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα