Οι απαγορευμένες φανέλες του ISIS

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Οι απαγορευμένες φανέλες του ISIS

bet365

Με 80... βουρδουλιές σε κεντρική πλατεία κινδυνεύει στο Ιράκ όποιος έχει στην κατοχή του φανέλες συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Σύμφωνα με ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα, στην επαρχία Al Furat του Ιράκ και γενικά στις περιοχές που ελέγχονται από το ISIS, η εντολή είναι ρητή: Απαγορεύεται κάποιος να φορέσει ή να έχει στην κατοχή του συγκεκριμένες φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων! Ποιες είναι οι φανέλες που έχουν απαγορεύσει οι ηγέτες του Ισλαμικού κράτους; Αυτές των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ από συλλόγους, όπως και αυτές των εθνικών ομάδων Αγγλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον νόμο που ανακοίνωσαν, όποιος παρακούσει και φορέσει ή αγοράσει μία από αυτές τις φανέλες, θα μαστιγωθεί 80 φορές στην κεντρική πλατεία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα