Ντε Λαουρέντις: «Σεβασμός και όχι άλλοθι»

Ντε Λαουρέντις: «Σεβασμός και όχι άλλοθι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ντε Λαουρέντις: «Σεβασμός και όχι άλλοθι»

bet365

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις «απάντησε» στον Μαουρίτσιο Σάρι για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία, μετά το Τζένοα-Νάπολι 0-0.

Οι Παρτενοπέι ζήτησαν δύο πέναλτι, ένα για χέρι και ένα για μαρκάρισμα στον Μίλικ, στη Γένοβα, με τον προπονητή να έχει αρκετά νεύρα μετά τη λήξη και να δηλώνει: «Δεν μου αρέσει που θα το πω γιατί θα μοιάζω με έναν προπονητή που κλαίγεται αλλά η διοίκηση θα πρέπει να επέμβει γιατί υπάρχουν τρεις φάσεις που θα άλλαζαν το ματς. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να κάνουν λάθη όλοι, το θέμα είναι ότι όταν τα κάνουν οι προπονητές πάνε σπίτια τους. Υπήρχαν δύο πέναλτι για εμάς ενώ θα μπορούσε να δοθεί και μία κόκκινη στην Τζένοα. Θα ζητήσω από τον πρόεδρο να παρέμβει. Το πώς, θα το αποφασίσει ο ίδιος».

Μία μέρα μετά, ο Ντε Λαουρέντις όντως παρενέβη αλλά το έκανε με μια δήλωση που μάλλον θα εξέπληξε και τον Σάρι...

«Είδα από την Κίνα το Τζένοα-Νάπολι, ένα πολύ όμορφο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά. Υπήρξαν κάποιες άδικες διαιτητικές αποφάσεις αλλά οι αποφάσεις των διαιτητών, είτε είναι καλές είτε κακές, πρέπει να γίνονται σεβαστές. Είναι οι κανόνες του ποδοσφαίρου και από την στιγμή που παίρνουμε μέρος στη διοργάνωση, δεν πρέπει να ψάχνουμε κανένα άλλοθι. Αν και είμαστε στην 5η θέση στα έσοδα, επενδύσαμε 128 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο για να δώσουμε στους Ναπολιτάνους και στον προπονητή μια ανταγωνιστική ομάδα και από όσο έχω δει ως τώρα, νομίζω πως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Δεν μένει παρά να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για το χθεσινό ματς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα