Για πάντα στο τριφύλλι ο Μπεργκ

Για πάντα στο τριφύλλι ο Μπεργκ

Νίκος Ρόλλας
Για πάντα στο τριφύλλι ο Μπεργκ

bet365

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να σκοράρει μέχρι το 2019 ο Μάρκους Μπεργκ, όπως επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη.

Από την Τετάρτη φαινόταν οτι το deal για το νέο συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό δεν θα χάλαγε και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση με την επίσημη ενημέρωση των «πράσινων».

Σε αυτή λοιπόν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ανέφεραν πως επήλθε συμφωνία με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού και μέσα στις επόμενες ημέρες, ο διεθνής στράικερ θα κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του, κάνοντας έτσι πράξη την επιθυμία του ίδιου, αλλά και της ομάδας, να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι το 2019.

Οι ετήσιες απολαβές του, όπως είναι γνωστό, πήραν σημαντική αύξηση, καθώς θα φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια, ενώ το buy out του «κλειδώθηκε» σε ένα ποσό, που με τα προηγούμενα δεδομένα, θα προέκυπτε εξαιρετικά δύσκολα σε πιθανή μεταπώληση.

Λίγο μετά την επίσημη ενημέρωση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, έγραψε στο Facebook: «Εμείς δεν θα κουραστούμε ποτέ να σε βλέπουμε με την πράσινη φανέλα King Marcus. Οι άλλοι δεν ξέρω πώς θα τα βγάλουν πέρα και τα επόμενα χρόνια μαζί σου. Για πάντα στο Τριφύλλι!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα