«Φωτογραφίζει» Παναθηναϊκό η ΕΠΟ!

«Φωτογραφίζει» Παναθηναϊκό η ΕΠΟ!

Gazzetta team
«Φωτογραφίζει» Παναθηναϊκό η ΕΠΟ!

bet365

Επιστολή σε Super League με την οποία φαίνεται να καταφέρεται κυρίως κατά του Παναθηναϊκού για... φωνές για τη διαιτησία έστειλε η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία ζητάει, μέσω της επιστολής που έστειλε στη Super League να «σωπάσουν» οι φωνές διαμαρτυρίας για διαιτησία και... απειλεί για περαιτέρω ενέργειες.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος έστειλε την επιστολή αυτή στον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο, με αφορμή την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του Φωτιάδη στο Ηρακλής - Ολυμπιακός. Οι ποινές για ανακοινώσεις κατά διαιτησίας προβλέπουν από πρόστιμα μέχρι και αφαίρεση βαθμών.

Υπάρχουν και ποινές για απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο έξι μηνών και πλέον αλλά και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή της ΕΠΟ στη Super League: «Μόλις δύο αγωνιστικές συμπληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19/9/2016 στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League και ήδη γίναμε μάρτυρες της μοναδικής ικανότητας και ευκολίας που κάποια μέλη σας επιδεικνύουν σε ό,τι αφορά την άμεση και δίχως την παραμικρή σκέψη, κριτική κάθε είδους και σε ορισμένα σημεία, ακόμη και, καταδίκη διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας.

Δίχως άλλο, και πάρα το γεγονός ότι το φαινόμενο αυτής της συμπεριφοράς είναι σε όλους γνωστό, αλλά και αποδεδειγμένα δεν προσφέρει ούτε κατ' ελάχιστο το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, εξακολουθεί να προκαλεί σε όλους όσοι ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας ειδικότερα, ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή σε τέτοιες παρωχημένες πρακτικές. Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί και η αδυναμία (;) όσων εκδηλώνουν αυτές τις συμπεριφορές, να αντιληφθούν πόσο καταστροφικά λειτουργούν για το ίδιο τους το προϊόν, λες και οι ίδιοι δεν εντάσσονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν προσδοκούν δικαίως έσοδα, προσέλκυση επενδυτών, χορηγών κ.ο.κ..

Είναι σαφές ότι η προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη, εξέλιξη και καθημερινή πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας έχει τον δρόμο της. Τον δρόμο που όλοι μαζί το καλοκαίρι συμφωνήσαμε. Η ΕΠΟ με ειλικρινή διάθεση σας έδωσε την δυνατότητα να επιλέξετε το πρόσωπο που επιθυμείτε να συμμετέχει στους ορισμούς του πρωταθλήματος της Super League έτσι ώστε και εσέις να συμβάλετε στην ανάπτυξη του αθλήματος. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχετε και την άμεση ευθύνη για την επιτυχία ή μη του νέου εγχειρήματος, που λέγεται «Ισπανικό Μοντέλο». Ενόψει όλων αυτών, σας καλούμε να καταστήσετε γνωστό προς όλα τα μέλη σας, ότι από τούδε και στο εξής συμπεριφορές όμοιες προς αυτές των δύο προηγούμενων αγωνιστικών, οι οποίες δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από αντίστοιχες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα αποστέλλονται πάραυτα στα αρμόδια δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου, για την επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα