Φιλικό Άρη με Λαμία

Φιλικό Άρη με Λαμία

Ο Άρης οριστικοποίησε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας για το προσεχές Σάββατο. Δύο τα αγωνιστικά προβλήματα.

Φιλικό Άρη με Λαμία

Φιλικό το Σάββατο (24/09, 17:30) στη Λαμία με την τοπική ομάδα θα δώσει ο Άρης. Η φιλική... ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας. Κατά τα άλλα, διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες του Άρη. Ο Ανδρέας Τάτος ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την στερεοελλαδίτικη ομάδα.

Στο ιατρικό δελτίο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας προστέθηκε ένα ακόμη όνομα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο 22χρονος τερματοφύλακας για - καθαρά - προληπτικούς λόγους έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Best of internet