Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)

Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)

Ο Αντρέα Στραματσιόνι σχολίασε την πρωτοβουλία για το δείπνο του Παναθηναϊκού βγάζοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. Δείτε φωτογραφίες.

Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)
Ο Ιταλός προπονητής παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, στον «Διόνυσο», με αφορμή ένα χαμένο «στοίχημα» από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Στράμα» είχε πει στους παίκτες του πως αν επικρατήσουν εύκολα και εμφατικά των Γιαννιωτών, τότε θα τους… κεράσει. Όπερ και εγένετο. Ο Αντρέα Στραματσιόνι στάθηκε στην σημασία για την ομάδα που είχε αυτό το τραπέζι λέγοντας: «Είναι μια ενέργεια που γίνεται για την ομάδα, από τέτοιες ενέργειες γινόμαστε οικογένεια και είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί».
 
Στο τραπέζι του Παναθηναϊκού ήταν άπαντες, πλην του Σάμπα που έχει ίωση. Εκεί ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο δείπνο ήταν οι Σαραβάκος, Οικονομίδης και Γκαλίνοβιτς ενώ ξεχώρισε η παρουσία των Σκανδιναβών με τους Τελάντερ, Μπεργκ, Λουντ και Χουλτ να φτάνουν όλοι μαζί. Ο Δανός στόπερ ρωτήθηκε για την ετοιμότητά του για να απαντήσει πως είναι καλά. Τελευταίος έφτασε ο Λεντέσμα ο οποίος πήγε μόνος του.

Best of internet