Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)

Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)

Gazzetta team
Μήνυμα ενότητας ο «Στράμα» και δείπνο (pics)

bet365

Ο Αντρέα Στραματσιόνι σχολίασε την πρωτοβουλία για το δείπνο του Παναθηναϊκού βγάζοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. Δείτε φωτογραφίες.
Ο Ιταλός προπονητής παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, στον «Διόνυσο», με αφορμή ένα χαμένο «στοίχημα» από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Στράμα» είχε πει στους παίκτες του πως αν επικρατήσουν εύκολα και εμφατικά των Γιαννιωτών, τότε θα τους… κεράσει. Όπερ και εγένετο. Ο Αντρέα Στραματσιόνι στάθηκε στην σημασία για την ομάδα που είχε αυτό το τραπέζι λέγοντας: «Είναι μια ενέργεια που γίνεται για την ομάδα, από τέτοιες ενέργειες γινόμαστε οικογένεια και είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί».
Στο τραπέζι του Παναθηναϊκού ήταν άπαντες, πλην του Σάμπα που έχει ίωση. Εκεί ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο δείπνο ήταν οι Σαραβάκος, Οικονομίδης και Γκαλίνοβιτς ενώ ξεχώρισε η παρουσία των Σκανδιναβών με τους Τελάντερ, Μπεργκ, Λουντ και Χουλτ να φτάνουν όλοι μαζί. Ο Δανός στόπερ ρωτήθηκε για την ετοιμότητά του για να απαντήσει πως είναι καλά. Τελευταίος έφτασε ο Λεντέσμα ο οποίος πήγε μόνος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα