Βάζει... υπογραφή ο Μπεργκ!

Βάζει... υπογραφή ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Βάζει... υπογραφή ο Μπεργκ!

bet365

Η επαφή του μάνατζερ του Μπεργκ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έβγαλε... πράσινο καπνό, οι δύο πλευρές οδεύουν προς οριστική συμφωνία και ο Σουηδός επιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του στο «τριφύλλι».

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήθελε τον Μπεργκ και ο Μπεργκ τον Παναθηναϊκό, τίποτα δεν φαινόταν ικανό να χαλάσει την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού στράικερ! Στην επαφή που έγινε την Τετάρτη, η διοίκηση του «τριφυλλιού» και ο εκπρόσωπος του διεθνή άσου ήρθαν πιο κοντά από πότε στα όσα τέθηκαν στο τράπεζι και η συμφωνία αποτελεί θέμα χρόνου. Εξάλλου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με δηλώσεις του πως ήταν θέμα λεπτομερειών!

Έτσι, λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές που θα κρατήσουν τον Μπεργκ μέχρι το 2019 στον σύλλογο με αυξημένες απολαβές(1.2 τον χρόνο)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα