Δοκιμές και νέο... λίφτινγκ ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμές και νέο... λίφτινγκ ο Μπέντο

bet365

Αλλαγών συνέχεια για τον Πάουλο Μπέντο που θα κάνει rotation και με ΑΕΛ και ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Ποια τα δεδομένα.
Οι Καπίνο, Μποτία και Βιάνα είναι τρία πρόσωπα που λογικά θα συνεχίσουν ως βασικοί με την ΑΕΛ εκτός έδρας. Κάτι που πιθανότατα να ισχύσει και για τον Φιγκέιρας και μένει να ξεκαθαριστεί εάν θα είναι δεξιά ή αριστερά.
Εάν δεν προλάβει να είναι διαθέσιμος ο Ντε Λα Μπέγια τότε ο Πάουλο Μπέντο πρέπει να ανακατέψει την... τράπουλα. Ο Ρέτσος που έπαιξε ως ακραίος μπακ με Ηρακλή είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Για εκεί υπάρχουν και οι Βούρος και Τσιμίκας. Ειδικά ο δεύτερος είναι κλασικός αρ. μπακ και έχει τις πιθανότητές του για αντί-Ντε Λα Μπέγια. Στο κέντρο οι Μιλιβόγιεβιτς και Μάρτινς έβγαλαν θετικό πρόσημο αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουν αμφότεροι καθώς υπάρχει και Ευρώπη. Ένας βασικός υποψήφιος είναι ο Καμπιάσο. Για το κέντρο υπάρχει και ο αισθητά ανεβασμένος Ρομαό.
Ο Τσόρι λογικά θα τεθεί εκτός ενδεκάδας και θέση επιτελικού διεκδικούν Μάριν και Φορτούνης. Για τον Φορτούνη με βάση τα όσα έχουν προηγηθεί θα πρέπει να είμαστε λίγο... συγκρατημένοι ως προς την διαχείρισή του αλλά με Απόλλωνα πήγε ιδιαίτερα καλά και ικανοποίησε τον Πάουλο Μπέντο. Ένας ακόμα παίκτης που δεν άρεσε ήταν ο Πάρντο. Σε αυτήν την περίπτωση Σεμπά και Ελιουνούσι θα πάνε στα... φτερά. Τέλος ο Καρντόσο έδειξε πως δεν είναι ακόμα στο 100%. Για την κορυφή υπάρχει πάντα ο φορμαρισμένος Ιντέγιε ενώ ο πιτσιρικάς Πασιένσια έχει βάλει δύσκολα στον προπονητή του, όπως έχουμε γράψει από χθες.
Σύμφωνα με το υπάρχον status της ομάδας του Ολυμπιακού και τα προβλήματα τραυματισμών μπορεί να αναμένουμε ακόμα και 5 - 6 αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών με ΑΕΛ συγκριτικά πάντα με το Ηρακλής - Ολυμπιακός. Ο Μπέντο έκανε κάποιες δοκιμές την Τετάρτη αλλά πιο ουσιαστικά δείγματα θα έχουμε από Πέμπτη και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα