Μπάγερν - Χέρτα 3-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Χέρτα 3-0

bet365

Η Μπάγερν κέρδισε στο ρελαντί με 3-0 την Χέρτα και είναι η μοναδική με το απόλυτο. Χ-αρακίρι η Βέρντερ, νέα ήττα για Σάλκε.

Ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Χέρτα, με τους Βαυαρούς να φτάνουν στη νίκη με 3-0 και να είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο. Οι παίκτες του Αντσελότι μπήκαν πολύ δυνατά, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα και έκαναν το 1-0 με τον Ριμπερί στο 16’.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα, όμως στις ελάχιστες επεμβάσεις του ο Νόιερ ήταν σταθερός και τα πάντα τελείωσαν στο 68’, όταν μετά από απόστευτα λάθη στην άμυνα της Χέρτα ο Τιάγκο έκανε το 2-0. Στιγμές νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Λεβαντόφσκι σε μία οριακή φάση, με τον Ρόμπεν να κάνει το τελικό 3-0 στο 72’ με ένα από τα γνωστά του γκολ.

Χ-αρακίρι Βέρντερ και Σάλκε
Η αλλαγή προπονητή στην Βέρντερ έδειχνε ότι θα φέρει επιτέλους τη νίκη, όμως οι τάσεις αυτοκαταστροφής συνεχίζονται στη Βρέμη και η Μάιντς έκανε την ανατροπή, για να κερδίσει με 2-1. Μόλις στο 12’ ο Χάιροβιτς έκανε το 1-0 για τους πράσινους, όμως αρχικά στο 87’ ο Μάλι έκανε το 1-1, πριν ο Ντε Μπλάσις κάνει το 1-2 στις καθυστερήσεις για την δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του Σμιντ.

Μία από τα ίδια για την Σάλκε, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα. Οι βασιλικοί μπλε πήραν το προβάδισμα με τον Χούντελαρ στο 36’, όμως στη συνέχεια προδόθηκαν από την άμυνά τους, έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ηττήθηκαν με 3-1 από την Κολωνία. Ο Οσάκο έκανε το 1-1 δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Ολλανδού με ωραίο σουτ, ενώ στο 77’ ο Μοντέστ έκανε το 1-2. Τα πάντα τελείωσαν στο 83’, με τον Τσόλερ να κάνει το τελικό 1-3 από κοντά μετά από ασίστ του Οζτσάν.

Χ-αμένες Λεβερκούζεν, Λειψία
Η Λεβερκούζεν έχασε πέναλτι σε δεύτερο παιχνίδι στη σειρά και κόλλησε στο 0-0 με την Άουγκσμπουργλ. Αυτή τη φορά ο μοιραίος δεν ήταν ο Τσιτσαρίτο, αλλά ο Αρανγκίζ, που έστειλε την μπάλα πολύ άουτ στο 72’. Η Λειψία από την άλλη προηγήθηκε στο 6’ με τον Βέρνερ μετά από κωμικά λάθη στην άμυνα της Γκλάντμπαχ, όμως τα πουλάρια κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό με τον Τζόνσον στο 84’ για το τελικό 1-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα