«Στοίχημα» και... δείπνο στην Ακρόπολη!

«Στοίχημα» και... δείπνο στην Ακρόπολη!

Νίκος Αθανασίου
«Στοίχημα» και... δείπνο στην Ακρόπολη!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα δειπνήσουν απόψε, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στο «πράσινο στρατόπεδο». Το... στοίχημα για την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι μία οικογένεια και αυτό φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Μετά την ήττα από τον Άγιαξ, για να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του, ο Αντρέα Στραματσόνι έβαλε ένα... στοίχημα στα αποδυτήρια. Αν κόντρα στον ΠΑΣ ερχόταν η νίκη με καλό ποδόσφαιρο, τότε κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα έβγαζε τους παίκτες του έξω για φαγητό!

Μετά το 4-0, οι δύο αρχηγοί Ζέκα και Μπεργκ είπαν πως «εμείς κάναμε την δουλειά, τώρα κόουτς να τηρήσεις την υπόσχεσή σου» και το βράδυ της Τετάρτης κάτω από την Ακρόπολη, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θα δειπνήσουν όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει φέτος στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα