«Κεφάτος» ο Ιμπάρμπο

«Κεφάτος» ο Ιμπάρμπο

Νίκος Αθανασίου
«Κεφάτος» ο Ιμπάρμπο

bet365

Ο Κολομβιανός εξτρέμ ήταν εξαιρετικός στο σημερινό «διπλό» στο Κορωπί, όπου σκόραρε δις και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο και ο Αντρέα Στραματσόνι έχει την δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ήταν εκείνος που ξεχώρισε στο δίτερμα, όπου η μία ομάδα έπαιξε 4-2-3-1( Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Χουχούμης, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Στάϊκος, Ιμπάρμπο, Λουντ, Εμποκού, Μπεργκ) και η άλλη 4-4-2. Η... ισορροπία της πρώτης διάταξης νίκησε την επιθετικότητα της δεύτερης με 5-0 και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κολομβιανός. Ο «Ίμπα» έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, σκόραρε δύο φορές και φυσικά θα είναι βασικός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αγωνιζόμενος στο «δεξί» φτερό, επιστρέφοντας έτσι μετά από δέκα μέρες και την απουσία του στα παιχνίδια με τον Άγιαξ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα