Έβγαλε το πρόγραμμα ο Μοντέιρο

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Έβγαλε το πρόγραμμα ο Μοντέιρο

bet365

Καλά νέα από την προπόνηση του Ηρακλή, έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Μοντέιρο, ξεκίνησε ατομικό και ο Κούρος.

Μία πρωινή προπόνηση είχε το... μενού για τον Ηρακλή, με τα νέα από αυτή να είναι καλά. Ο Μοντέρο, κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Κούρος ξεκίνησε ατομικό και αύριο αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου η κατάστασή του, για να φανεί πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος, με το ματς με την ΑΕΚ να είναι δεδομένα... χαμένο για τον ταλαντούχο μπακ χαφ.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν από τον Γηραιό, αφού οι Ζιάμπαρης και Κυριακίδης παραμένουν εκτός και συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια παιχνίδια με μπάλα και χωρίς μπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα