Ιωαννίδης στο gazzetta.gr: «Πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιωαννίδης στο gazzetta.gr: «Πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες»

bet365

Ο Νίκος Ιωαννίδης εξήγησε στο gazzetta.gr τι δεν πήγε καλά και ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ, στεκόμενος στις αποφάσεις του Αρετόπουλου. Παράλληλα, συνιστά υπομονή καθότι ακόμη είναι νωρίς για να κρίνουμε τον Αστέρα.

«Πόσο χαρούμενος μπορώ να είμαι»; Απαντά σε ερώτηση για το γκολ του και μας καληνυχτίζει με την ευχή από εδώ και πέρα να δίνει βαθμούς στον Αστέρα με τα γκολ του.

Λίγο πιο πριν στάθηκε στις αποφάσεις του Αρετόπουλου, οι οποίες έκαναν πρωταγωνιστή της αναμέτρησης αυτόν και όχι τους παίκτες. Παράλληλα, ο επιθετικός των Αρκάδων συνιστά υπομονή καθ΄τι είναι νωρίς ακόμη κι η ομάδα έχει να δείξει πολλά.

Ξέραμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με μια ομάδα η οποία έχει πολλά παιχνίδια πίσω της ευρωπαϊκά. Από εκεί και πέρα μπήκαμε στο παιχνίδι ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί προερχόμασταν από μια βαριά ήττα», είπε αρχικά ο Νίκος Ιωαννίδης στο gazzetta.gr, από τη μεικτή ζώνη του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και συνέχισε για το τι έφταιξε κι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ήθελε:

«Το πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε, δεχτήκαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και θεωρώ πως σε ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι πρωταγωνιστές αλλά οι διαιτητές, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά! Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα που μας άφησε με 10 παίκτες για 50 λεπτά. Προσπαθήσαμε και δώσαμε ό,τι είχαμε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το σκορ και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ σε κάποια αντεπίθεση η στημένο -πράγμα που καταφέραμε- αλλά δεν ήταν αρκετό».

Πέτυχες και το πρώτο σου φετινό επίσημο γκολ ενώ λίγο έλειψε να κάνει και το 2-2.

«Είμαι τόσο χαρούμενος όσο μπορώ να είμαι ύστερα από δύο ήττες της ομάδας μου για το πρώτο μου φετινό γκολ. Από εκεί και πέρα εύχομαι να σκοράρω και να δίνω πόντους στην ομάδα μου στη συνέχεια».

Ακολουθούν δύο επίσης δύσκολα ματς σε Περιστέρι και μετά με Παναθηναϊκό. Τι να περιμένουμε από την ομάδα;

«Θεωρώ ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ανεξαιρέτως τις δύο ήττες η ομάδα έχει να δείξει πολλά. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κρίνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα