«Μέσα» και ο Κουτρουμπής

«Μέσα» και ο Κουτρουμπής

Νίκος Αθανασίου
«Μέσα» και ο Κουτρουμπής

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ενόψει Παναιτωλικού-με εξαίρεση τον... γνωστό Μπουμάλ- καθώς ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη.

Ο δρόμος για την παραμονή στην κορυφή περνά από το Αγρίνιο και ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, εκτός από τον Ολιβιέ Μπουμάλ που είναι εδώ και καιρό νοκ-άουτ. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ με το... μενού να περιλαμβάνει γυμναστήριο και ποδοβόλεϊ για το ένα, καθώς και γυμναστήριο και παιχνίδι σε μικρό χώρο για το άλλο. Ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα