Ανεβάζει... στροφές για ΠΑΣ ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Ανεβάζει... στροφές για ΠΑΣ ο Πλατανιάς

bet365

Ο Πλατανιάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα ευχάριστα πως είναι πλήρως διαθέσιμος ο Φανούρης Γουνδουλάκης.
Ο Γουνδουλάκης προπονήθηκε κανονικά και τίθεται έτσι και πάλι στη διάθεση του Γιώργο Παράσχου για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αρχηγός του Πλατανιά όπως είναι γνωστό δεν ένιωσε καλά την περασμένη εβδομάδα, παραμονές του αγώνα με τον Λεβαδειακό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα είναι ανάμεσα τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Ο Πριντέτα παραμένει εκτός μετά τη θλάση του ενώ ατομικά κινείται και ο Σκουλουδάκης.
Ο Παράσχος από την άλλη έχει προγραμματίσει προβολή βίντεο πριν τον ΠΑΣ. Θα δείξει λογικά και το Πλατανιάς - Λεβαδειακός για να αναλύσει τα σωστά αλλά και τα κακώς κείμενα των παικτών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα