Τα «μπράβο» σε Φορτούνη

ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα «μπράβο» σε Φορτούνη

Τα «μπράβο» σε Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης είναι σε μία περίοδο που προσπαθεί να βρει ξανά τα καλά του... πατήματα. Ικανοποίηση στο τεχνικό team από την εικόνα και την προσπάθειά του με Απόλλωνα.

Προφανώς και ένα φιλικό τεστ με τον Απόλλωνα δεν αποτελεί σαφή και μεγάλο αγωνιστικό κριτήριο για έναν παίκτη της αξίας και της ποιότητας του Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός όμως είναι σε μία περίοδο που αναζητάει το δυναμικό come back του στη βασική ενδεκάδα.

Στο πρωινό τεστ στον Ρέντη έπαιξε και ως επιθετικός. Το θέμα για τον Πάουλο Μπέντο και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ήταν η διάθεση και η προσπάθεια. Και αυτά τα είχε και τα έβγαλε στο γήπεδο ο Κώστας Φορτούνης. 

Που είχε και μία ασίστ σε γκολ του Πασιένσια (με συνεργασία του με τον Τσιμίκα), που με τα δύο του τέρματα ήταν ο μεγάλος... κερδισμένος του εν λόγω αγώνα. Επίσης είχε συμμετοχή και στο άλλο γκολ του Πορτογάλου. Το πλέον σημαντικό για τον Φορτούνη ήταν πως επιβραβεύτηκε με «μπράβο», με τον ίδιο να είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ για... απαντήσεις στο γήπεδο. Και γενικά είχε ενεργή συμμετοχή όταν η μπάλα ήταν στα πόδια των ερυθρόλευκων.

Και φυσικά ο Μπέντο και τον υπολόγιζε και τον υπολογίζει. Απλώς - όπως έχουμε τονίσει ξανά - θέλει να μπει στο... καλούπι που ζητάει και σε αυτά που θέλει. Άλλωστε ο έμπειρος Ίβηρας τεχνικός έχει γίνει ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο ζήτημα με τις δηλώσεις του μετά τον Ηρακλή.

Best of internet