Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-5

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-5

bet365

Η Ντόρτμουντ σκοράρει κατά βούληση και διέλυσε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ! Νέα ήττα για Αμβούργο, διπλό η Άιντραχτ, το έσωσε στο τέλος η Ντάρμσταντ.

Πόσα γκολ μπορεί να βάλει μέσα σε μία εβδομάδα μία ομάδα; Η Ντόρτμουντ έδωσε την απάντηση: 17! Οι παίκτες του Τούχελ έκαναν ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση και διέλυσαν με 5-1 την Βόφλσμπουργκ, που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε κρατήσει το μηδέν!

Μόλις στο 4’ ο Γκερέιρο έκανε το 0-1, ενώ στο 16’ ο Ομπαμεγιάνγκ το 0-2! Οι Λύκοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και πίεσαν στη συνέχεια, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να νικήσουν τον Μπούρκι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατεβάσει ρυθμό και στο 53’ ήρθε το γκολ που άξιζε η Βόλφσμπουργκ, με τον Ντιντάβι να κάνει το 1-2.

Όποια ελπίδα, όμως, για την αντεπίθεση των γηπεδούχων εξανεμίστηκε γρήγορα, καθώς στο 58’ ο Ντεμπελέ – από θέση οφσάιντ – πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga για το 1-3. Τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε από κοντά το 1-4. Ο Μπούρκι έκανε την τριπλή απόκρουση της χρονιάς στη συνέχεια, πριν ο Πίσεκ σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκερέιρο στο 73’ για το τελικό 1-5 με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά τον Μάιο του 2014!

Λυτρωτής Πέτερσεν
Ο Πέτερσεν πέτυχε το μοναδικό γκολ, έδωσε τη νίκη στη Φράιμπουργκ, ενώ βύθισε ακόμη περισσότερο στη μιζέρια το Αμβούργο. Το παιχνίδι ήταν κακό, με τον Γουντ να φτάνει μία ανάσα από το 0-1 στο 37’, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, το ματς ήταν κλειστό και τα πάντα κρίθηκαν στο 70’, όταν ο Πέτερσεν έκανε το τελικό 1-0.

Το έσωσε στο τέλος τη Ντάρμσταντ
Με γκολ του Ολίνικ στις καθυστερήσεις η Ντάρμσταντ απέφυγε την ήττα και πήρε τουλάχιστον τον βαθμό στο ματς με την Χόφενχαϊμ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επιθετικοί, όμως το 0-0 να παραμένει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε το 0-1 με ωραίο μακρινό σουτ του Κράμαριτς, όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο πίεζαν οι γηπεδούχοι. Έτσι, όπως και στο ματς με την Άιντραχτ, όταν βρήκαν το γκολ στο 90’, έτσι και τώρα δεν παράτησαν το ματς και ο Ολίνικ έκανε από κοντά το τελικό 1-1 στο 1’ των καθυστερήσεων.

«Στημένη» Άιντραχτ
Η Άιντραχτ απέδειξε ότι το ξεκίνημά της στη σεζόν δεν είναι τυχαίο, φεύγοντας με νίκη 2-0 από το Ίνγκολσταντ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, όμως οι παίκτες του Κόβατς κατάφεραν να ισορροπήσουν και να πάρουν το προβάδισμα στο 2’ των καθυστερήσεων, όταν μετά από κόρνερ του Φάμπιαν ο Άμπρααμ έκανε το 0-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψης τελείωσαν τα πάντα, όταν στο 50’ ξανά μετά από κόρνερ του Φάμπιαν ο Οτσίπκα έκανε το τελικό 0-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα