Με Μαϊστόροβιτς η προπόνηση...

Με Μαϊστόροβιτς η προπόνηση...

Γιώργος Τσακίρης
Με Μαϊστόροβιτς η προπόνηση...

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει επιστρέψει στη βάση του τη στιγμή που παρακολούθησε στα Σπάτα το πρόγραμμα εκγύμνασης των Κιτρινόμαυρων.

Πήγε και στην πατρίδα του και όπως αναμενόταν επέστρεψε (χθες το βράδυ) στην Αθήνα προκειμένο να πιάσει δουλειά από το νέο του πόστο. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ο οποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στην πατρίδα του να διευθετήσει κάποια ζητήματα προτού έρθει ξανά (όπως και έγινε) στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επισκέφτηκε μάλιστα το πρωί τα Σπάτα και το προπονητικό κέντρο και φυσικά παρακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης του Τιμούρ Κετσπάγια και των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Μαϊστόροβιτς έδωσε και τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση της (εύκολης) νίκης στην Βέροια, ένα ματς για το οποίο μάλιστα είχε άποψη και τη συζήτησε με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από σήμερα επί της ουσίας ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ξεκινάει δουλειά από το νέο του πόστο με στόχο φυσικά, αφενός να γνωρίσει όλα τα πρόσωπα (και να τα αξιολογήσει) σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και αφετέρου να γίνει η έναρξη της στενής συνεργασίας για τις ανάγκες του ρόστερ με τον Γεωργιανό τεχνικό των Κιτρινόμαυρων. Εννοείται πως σε αυτό το επίπεδο συνεργασίας και αποφάσεων λόγο και ουσιαστικό ρόλο θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα