Στην ενθρόνιση η ΑΕΚ!

Στην ενθρόνιση η ΑΕΚ!

Ο Ευάγγελος Ασλανίδης θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης το Σάββατο (24/09) έπειτα από το 1922...

Στην ενθρόνιση η ΑΕΚ!

Το Σάββατο (24/09) θα γίνει ένα ιστορικό γεγονός στη γειτονική Σμύνρη αφού μετά το 1922 και τον Εθνο-ιερομάρτυρα Χρυσόστομο θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Μητροβολίτη Σμύρνης, Βαρθολομαίου και φυσικά εκεί θα εκπροσωπηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον πρόεδρό της Ευάγγελο Ασλανίδη.

Όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με δελτίο Τύπου:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης, Βαρθολομαίου, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στον ναό του Αγίου Βουκόλου Σμύρνης, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και πολλών Ιεραρχών.

Ο νέος Μητροπολίτης Σμύρνης, Bαρθολομαίος Σαμαράς (κατά κόσμον Mιχαήλ) γεννήθηκε στα Aνω Λεχώνια Bόλου το 1972, αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασικό Λύκειο Bόλου το 1990, είναι πτυχιούχος του Tμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Tμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου και διετέλεσε επί πενταετία αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου.

Χειροτονήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στο Φανάρι από τον Oικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Bαρθολομαίο και είναι ο πρώτος Μητροπολίτης Σμύρνης, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Τελευταίος Μητροπολίτης ήταν ο Εθνοϊερομάρτυς Σμύρνης Χρυσόστομος».

Best of internet