Κοιτάζει Λάμπρου η Γιουβέντους

Gazzetta team
Κοιτάζει Λάμπρου η Γιουβέντους

bet365

Άνθρωπος της Γιουβέντους βρέθηκε στις εξέδρες του Καυτανζόγλειου και τσέκαρε τον Λάζαρο Λάμπρου στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Λάζαρος Λάμπρου να μην κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα για την Serie A το καλοκαίρι και να μετακόμισε από τον Παναθηναϊκό στον Ηρακλή, ωστόσο δεν αποκλείεται να το κάνει το άμεσο μέλλον.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει δημοσίευμα του «Iraklis 1908», το οποίο αναφέρει οτι άνθρωπος του Γιουβέντους βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Καυτανζόγλειο για να δει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Μάλιστα, το γεγονός οτι ο Μάρκο Ιουλιάνο είδα το ματς μαζί με τον Λάμπρο Χούτο έδωσε τροφή στα σενάρια περί παρακολούθησης του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος εκπροσωπείται από τον παλαίμαχο άσο της Ίντερ και του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα