Κρέσπο: «Μετά το 2-0 χαλαρώσαμε»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Μετά το 2-0 χαλαρώσαμε»

bet365

Ο Άνχελ Κρέσπο στάθηκε στη χαλαρότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 στην Τρίπολη και το ματς με αντίπαλο τον Αστέρα. Τι είπε για τον τραυματισμό του.
Ο Κρέσπο είπε για:
Την κατάστασή του: «Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα. Δέχθηκα μία κλωτσιά και μετά δεν μπορούσα να κινήσω καλά το πόδι μου και για αυτό δεν συνέχισα στο δεύτερο ημίχρονο» .
Το ματς με τον Αστέρα: «Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και πετύχαμε εύκολα δύο γκολ. Μετά χαλαρώσαμε και δεν ήταν σωστό. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας» .
Τη χαλάρωση στο τελευταίο διάστημα: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε αυτή τη φάση, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν πρέπει να μείνουμε στο 2-0, αλλά να κυνηγάμε το 3-0 ή ακόμα και το 4-0. Αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα στις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα