Κρούση Ατρομήτου σε Ουζουνίδη

Gazzetta team
Κρούση Ατρομήτου σε Ουζουνίδη

bet365

Σε βασικό υποψήφιο εξελίσσεται ο Ουζουνίδης, που αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Ατρόμητο.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Τραϊανός Δέλλας από τον πάγκο του Ατρομήτου και όλα δείχνουν πως εκλεκτός της διοίκησης για την θέση του, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, φέρεται να έχει δεχθεί ήδη μία πρώτη κρούση και αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει το «αστέρι».

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με τις προθέσεις του Ατρομήτου, αφού θα υπάρξει το απόγευμα ραντεβού ανάμεσα σε Σπανό και Αγγελόπουλο και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τα πρώτα ραντεβού.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Παρόλα αυτά, υπάρχει και το σενάριο του Αστέρα Τρίπολης για τον «Ούζου», καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει διαζύγιο και με τον Μάκη Χάβο, σε περίπτωση ήττα των Αρκάδων από τον ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα