Μαρίν: «Έχω πολλά μπροστά μου...»

Μαρίν: «Έχω πολλά μπροστά μου...»

Gazzetta team
Μαρίν: «Έχω πολλά μπροστά μου...»

bet365

Ο Γερμανός άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την καριέρα του, την Τσέλσι και το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Εθνική.

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις σε όσους πιστεύουν ότι η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, δήλωσε ο Μάρκο Μαρίν, ο οποίος τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ενδέχεται να παίξει ξανά στην Εθνική Γερμανίας, όμως έχει ακόμα πολλά να πετύχει ως ποδοσφαιριστής.

«Δεν το βλέπω έτσι. Είχα μέχρι τώρα μια πολύ καλή καριέρα, με πολλές όμορφες στιγμές, ακόμη κι εκτός γηπέδων. Κι ακόμη έχω πολλά μπροστά μου. Ίσως να υπάρχει αυτή η αίσθηση γιατί τα παιχνίδια της ομάδας μου δεν προβλήθηκαν από την τηλεόραση στη Γερμανία. Στις χώρες που αγωνίστηκα, πάντως, οι εμφανίσεις μου κρίθηκαν ως επί του πλείστον θετικά. Με έχουν δει ζωντανά και ξέρουν τι μπορώ να κάνω», τόνισε μιλώντας στην Bild.

Όσο για την Τσέλσι, είπε: «Στην Τσέλσι έκανα καλή προετοιμασία, αλλά τραυματίστηκα και έμεινα εκτός για τέσσερις μήνες. Στη διάρκεια της περιόδου έπαιξα συνολικά 16 ματς, αλλά ήθελα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου. Δεν ήθελα να περιμένω την ευκαιρία μου», δήλωσε, ενώ αναγνώρισε ως μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του πως «… έπαιξα πολλές φορές βιαστικά μετά από τραυματισμούς, αν και δεν ήμουν σε καλή κατάσταση».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην εθνική Γερμανίας. «Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία επίσημη επαφή. Με τον Χάνσι Φλικ, τον βοηθό του Λεβ, έχω ανταλλάξει κάποια μηνύματα, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Πιστεύω πως δεν με παρακολουθούν πλέον. Η Γερμανία έχει βγάλει πολύ καλούς νέους παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα