Τίμια συγνώμη από τον Αραβίδη!

Τίμια συγνώμη από τον Αραβίδη!

Gazzetta team
Τίμια συγνώμη από τον Αραβίδη!

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ ζήτησε συγνώμη για την ανάρτηση του τονίζοντας ότι παραμένει στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Χρήστος Αραβίδης κατάλαβε την αναστάτωση που προκάλεσε η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ζητώντας συγγνώμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατέβασε την ανάρτηση που προκάλεσε όλο το θέμα.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Αναλυτικά η δήλωση του διεθνή άσου:

«Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα