Μίλησε με Μπάγεβιτς ο Αραβίδης

Μίλησε με Μπάγεβιτς ο Αραβίδης

Γιώργος Τσακίρης
Μίλησε με Μπάγεβιτς ο Αραβίδης

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης τα είπε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ποστάρισμα του στο Facebook. Κανονικά στην προπόνηση ο παίκτης, θα τα ξαναπούν μετά το τέλος της ίσως παρουσία και Κετσπάγια.

Ο Χρήστος Αραβίδης με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook άφηνε υπόνοιες για κάποια πράγματα που αφορούσαν την παρουσία του στην ομάδα. Πριν την πρωινή προπόνηση, ο επιθετικός της «Ένωσης» βρέθηκε στο γραφείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για να μιλήσουν σχετικά με τα όσα ανέφερε χθες.

Το τι ειπώθηκε ακριβώς προφανώς και δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά το σίγουρο είναι ότι δόθηκαν εξηγήσεις γύρω από το ποστάρισμα με τον παίκτη να εκφράζει κάποιους από τους προβληματισμούς του γύρω από την μεταχείριση που τυγχάνει στην ομάδα.

Μετά την προπόνηση οι δύο άνδρες θα τα ξαναπούν και δεν αποκλείεται αυτή την φορά και με την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα