Δε δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Δε δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Δε δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Χωρίς εισιτήρια φιλοξενούμενων θα γίνει το ΑΕΛ - Ολυμπιακός, λόγω της αυξημένης ζήτησης των φίλων των «βυσσινί». 

Ανακοίνωση με τέσσερα θέματα, εξέδωσε η ομάδα της ΑΕΛ, η οποία ενημέρωσε πως δε θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το ματς της επόμενης αγωνιστικής, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει από τους «βυσσινί».

Παράλληλα, η ΠΑΕ μοίρασε συγχαρητήρια στην Κ20 αλλά και στους διαιτητές του αγώνα με την Κέρκυρα, σε αντίθεση με αυτούς του αγώνα των Νέων.

Τέλος, ζήτησε επίσημα από τους παραγωγούς του «AEL Radio» να μιλούν με ακροατές μόνο για το καθαρό ποδοσφαιρικό κομμάτι και να μην αναφέρονται στους παλαίμαχους και σε ότι άλλο, σύμφωνα με την διοίκηση, προκαλεί πνεύμα διχόνοιας. 

Αναλυτικά: 

«1. Η  ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, παρά την άποψη της ότι τους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρέπει να τους παρακολουθούν οπαδοί και των δύο αντιπάλων ομάδων, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων. 

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στον 1ο Διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Κέρκυρα κ. Γκράνα όσο και στους δύο βοηθούς του κ.κ. Χασάν και Χούσκογλου για την άψογη διαιτησία τους. 

3. Η ΠAΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ20 για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά θα καταγγείλει στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ τον Kερκυραίο διαιτητή του αγώνα κ. Κολυτά αλλά και τον Kερκυραίο βοηθό του κ. Σκορδίλη, διότι επέτρεψαν το εξοντωτικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, οι οποίοι σακάτεψαν στο ξύλο το νεαρό Κεϊτά και τον οποίο τελικώς ο απερίγραπτος αυτός διαιτητής απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας οι οποίοι σε κάθε φάση τον σακάτευαν στο ξύλο. 

4. Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους του AEL RADIO να κάνουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξαφανιστεί από τη θεματολογία των παραγωγών οποιαδήποτε συζήτηση η οποία να αφορά σε δηλώσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αντίθετες απόψεις δημοσιογράφων είτε ακροατών, οι οποίες καλλιεργούν πνεύμα διχόνοιας και αντιπαραθέσεων, κι εφόσον επιθυμούν το δημόσιο διάλογο με ακροατές αυτό να περιορίζεται στην καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση, όπου οποιαδήποτε άποψη είτε για τους ποδοσφαιριστές είτε για τους προπονητές να γίνεται αποδεκτή. 

5. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πλέον αντιληφθεί ποιο είναι το περιβάλλον της ΑΕΛ και η προσπάθειά της από εδώ και πέρα θα είναι να μην απαντά στις προκλήσεις, ούτε να δίνει αξία στον οποιονδήποτε κάνει την οποιαδήποτε δήλωση καλλιεργώντας κλίμα εμφυλίου πολέμου και θα περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους αυτούς με τη νόμιμη οδό, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική ομάδα καλύτερη».

Best of internet