Προσαγωγές στο Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
Προσαγωγές στο Καυτανζόγλειο

bet365

Σε προσαγωγές δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία, μετά την επίθεση μαζί με άλλα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έξω από τα επίσημα του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός, άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κινήθηκαν εναντίον της θύρας των επισήμων του Καυτανζογλείου με σκοπό να προκαλέσουν φθορές.

Από τα επεισόδια, μικρής διάρκειας και έντασης, προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε σταθμευμένο όχημα μπροστά στη θύρα των επισήμων, από χρήση μολότοφ, ενώ αστυνομικοί του τμήματος καταπολέμησης αθλητικής βίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών που προσήχθησαν πρόκειται να συλληφθεί με τις κατηγορίες της επίθεσης κατά αστυνομικού και της κατοχής πυρσού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα