Με διάσειση ο Κούρος

Gazzetta team
Με διάσειση ο Κούρος

bet365

Ο παίκτης του Ηρακλή ήταν άτυχος σε μια διεκδίκηση με τον Ρέτσο και αποχώρησε από το παιχνίδι και πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ηταν στο πρώτη ημίχρονο η φάση. Οταν και προσπάθησε να κλέψει τη μπάλα από τον Ρέτσο. Ο νεαρός αμυντικός άθελά του βρήκε με τον αγκώνα του στο πρόσωπό κι αυτός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κούρος (περί ου ο λόγος) επέστρεψε στο παιχνίδι και όλα έδειχναν ότι ήταν απλά ένας μικροτραυματισμός.

Ομως κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο παίκτης του Ηρακλή ξάπλωσε στο χορτάρι δείχνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς. Μάλιστα έδειξε πως έχασε και τις αισθήσεις του. Το ιατρικό επιτελείο μετά από λίγο έκανε γνωστό πως ο Κούρος υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να φύγει για το νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα