Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο Δέλλας

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο Δέλλας

Νίκος Μαρούδας
Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο Δέλλας

bet365

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μαζί με την νέα άσχημη εμφάνιση του Ατρόμητου, φέρνουν τον Τραϊανό Δέλλα ακόμα πιο κοντά στην έξοδο... Καμία απόφαση εν βρασμώ δεν θέλουν να πάρουν στο Περιστέρι.

Ο Παναιτωλικός πέρασε από το Περιστέρι και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Αττική σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ/Α' Εθνικής, με... θύμα τον Ατρόμητο. Η ήττα αυτή δεν αποκλείεται να φέρει και εξελίξεις στο Περιστέρι, που όμως για την ώρα όλοι συνεχίζουν κανονικά.

Τι εννοούμε... Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον Τραϊανό Δέλλα καθώς του χρεώνεται η κακή εικόνα της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για πολύ ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Γιώργος Σπανός είχε συζητήσεις με τους συνεργάτες του για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η άσχημη αυτή κατάσταση.

Τελικά αποφασίστηκε να μην παρθεί καμία απόφαση εν βρασμώ ψυχής, ωστόσο δεν αποκλείεται την Δευτέρα να έχουμε νέες εξελίξεις. Ο Γιώργος Σπανός το πρώτο πράγμα που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να δει τα πράγματα πιο καθαρά και με ηρεμία από αύριο (19/9).

Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα ο Τραϊανός Δέλλας θα αποτελέσει παρελθόν αυτή τη στιγμή, όμως η αλήθεια είναι πως πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο. Όπως φαίνεται θα δοθεί άλλη μια, τελευταία, ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και το παιχνίδι με τον Αστέρα την επόμενη εβδομάδα θα είναι και αυτό που θα κρίνει το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα