Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 2-1

bet365

Με δύο γκολ του Σανσόνε, το δεύτερο από το «σπίτι» του, η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 τη Σοσιεδάδ, πήρε το δεύτερο τρίποντό της και παραμένει αήττητη.

Ο Νικόλα Σανσόνε έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα στο «Μαδριγάλ» και με τα δύο γκολ του οδήγησε τη Βιγιαρεάλ στη νίκη με 2-1 επί της Σοσιεδάδ. Νωρίτερα (15’) ο Πάτο σημάδεψε τα… πουλιά από τα 11 βήματα (4ο χαμένο πέναλτι στη φετινή La Liga από τα 16 που έχουν εκτελεστεί).

Όταν όμως ανέλαβε δράση ο Ιταλός φορ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Σασουόλο, άλλαξε η πορεία του ματς. Στο 23’ ολοκλήρωσε ιδανικά την ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και τρία λεπτά αργότερα έβαλε την γκολάρα της σεζόν μέχρι στιγμής στην La Liga, σκοράροντας από το κέντρο!

Ο Γιούρι (35’) μείωσε για τους Βάσκους, που έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση, αλλά τους σταμάτησε ο Ασένχο και τους άφησε με μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ η Βιγιαρεάλ συνεχίζει αήττητη με το δεύτερο τρίποντό της. Στο φινάλε αποβλήθηκε ο Θαλδούα των φιλοξενούμενων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα