Αχαρναϊκός-ΟΦΗ 0-2

Αχαρναϊκός-ΟΦΗ 0-2

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αχαρναϊκός-ΟΦΗ 0-2

bet365

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Αχαρναϊκό με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Αχαρναϊκού με 2-0. To ματς έγινε στη Νέα Σμύρνη, λόγω τιμωρίας της ομάδας του Μενιδίου.

Τα γκολ των Βουό και Ράντι έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην ομάδα του Ηρακλείου απέναντι στον Αχαρνναϊκό που σε ελάχιστες περιπτώσεις απείλησε.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό να πατάει καλύτερα και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΗ. Ο Όκο ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης για την ομάδα του Κιουπκιολή, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Από την άλλη, οι παίκτες του Νιόπλια στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν άνοιξαν το σκορ με τον Βουό να μη αστοχεί με κοντινό πλασέ.

Μάλιστα, λίγο έλειψε στο 19' να γίνει το 0-2 αλλά ο Μίκιτς, ύστερα από συνδυασμό με τον Κιάσσο έκανε το γύρισμα κοντά στη γραμμή της εστίας αλλά ο Βουό δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή κι η άμυνα του Αχαρναϊκού απομάκρυνε σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή στο ημίχρονο και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΟΦΗ να είναι οδηγός στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε ξανά με όρεξη για να φτάσει στα αντίπαλα δίχτυα αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Μενιδίου ήρθε στο όταν ο 'Οκο έψαξε τον Τζιώρα αλλά ο Δερμιτζάκης έπεσε στα πόδια του αντίπαλου επιθετικού και μπλόκαρε.

Πέντε λεπτά αργότερα, η καλύτερη στιγμή για τους τυπικά γηπεδούχους ήρθε με την κεφαλιά του Τζιώρα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το κόρνερ του Χαντί. Λίγ αργότερα το έργο του Αχαρναϊκού ΄γινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της αποβολής του Μάρη με δεύτερη κίτρινη.

Ό,τι δεν έκανε ο Τζιώρας πήγε να κάνει ο Ράντι από τη σέντρα του Χαντί αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά απέναντι από τον Αποστολίδη και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για το 0-2. Τελικά αυτό έγινε λίγ αργότερα με τον Χαντί να βρίσκει πάλι τον Ράντι, όπου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αχαρναϊκός: Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χρηστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατώλιος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Αναστασίου, Μάρης, Μουστάκης, Τζιώρας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεβ, Βουό, Χαντί, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα