Κρέσπο: Ready to fight (pic&vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Κρέσπο: Ready to fight (pic&vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε, μέσω Twitter, για την παρουσία του Χουάν Ανχελ Κρέσπο, παρά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, στην αποστολή του «Δικεφάλου» για την Τρίπολη.

Ο Ισπανός αμυντικός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όμως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για την Τρίπολη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, χορηγήθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που δεν τον άφησε να προπονηθεί την Κυριακή.

«Ο Κρέσπο είναι Ready to fight και θα ταξιδέψει κανονικά με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη», ανέφερε το σχετικό «τιτίβισμα» της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Δείτε εδώ ποιοι παίκτες είναι στην αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες και παρακάτω το βίντεο από την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα