Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-1

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-1

bet365

Ο Μουρίνιο τα βρίσκει σκούρα, τρίτη διαδοχική ήττα και ο περσινός εφιάλτης επιστρέφει! Η Γουότφορντ έπειτα από 30 χρόνια κερδίζει ξανά τη Γιουνάιτεντ (3-1).

Δυο μήνες πριν την πρόσληψη του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τον Σεπτέμβριο του 1986, η Γουότφορντ πετύχαινε μια μεγάλη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Αυτή, έμελλε να είναι και η τελευταία της μέχρι το... μεσημέρι της 18ης Σεπτεμβρίου του 2016! Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα του Ματσάρι επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ και ο Μουρίνιο... ζορίζεται με το καλημέρα της σεζόν! Ηταν η τρίτη διαδοχική ήττα της ομάδας, ενώ πιο απογοητευτική ήταν η εικόνα της. Ναι, η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ θύμισε τις περσινές άσχημες του Φαν Χάαλ. Αργό ποδόσφαιρο, έλλειψη φαντασίας, ανορθόδοξος τρόπος δημιουργίας και παίκτες που πήγαιναν... σχεδόν πάντα δεύτεροι στη μπάλα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πολύ δουλειά μπροστά του, ενώ την τελευταία φορά που ηττήθηκε τρεις διαδοχικές φορές στην καριέρα του ως νέος τεχνικός ήταν τον Αύγουστο του 2006 στην Τσέλσι.


Η Γουότφορντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε κι έχασε τις δυο πρώτες καλές ευκαιρίες. Στο 13' Ντε Χέα, Σμόλινγκ έκαναν γκάφα, αλλά ο Ιγκάλο έκανε... μεγαλύτερη, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η νέα φάση για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ντίνι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ισπανό. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 21' ο Ζλάταν δεν μπόρεσε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο Πογκμπά... εμφανίστηκε για πρώτη και τελευταία φορά στο ματς στο 31ο λεπτό, όταν η σουτάρα του βρήκε το δοκάρι. Ο Μεχμέντι είχε φροντίσει ανασταλτικά να κάνει εξαιρετικό ματς και να εγκλωβίσει τον Γάλλο. Στο 34' ήρθε το σοκ για τη Γιουνάιτεντ, με τους φιλοξενούμενους να... φωνάζουν σωστά για παράβαση. O Mπρίτος έκλεψε τη μπάλα με φάουλ από τον Μαρσιάλ, ο Γιάνμαατ με υπέροχη ασίστ βρήκε τον Καπού και ο Ντε Χέα δεν μπορεί να σώσει. Μάλιστα, ο Καπού φαίνεται πως ήταν και σε θέση οφσάιντ. Ηταν το 4ο του γκολ στη σεζόν σε έξι σουτ που έχει επιχειρήσει.

Η Γουότφορντ μπήκε δυνατά και στο β΄ μέρος, προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την αδυναμία των φιλοξενούμενων, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Μάλιστα, κόντρα στη ροή ήρθε η ισοφάριση. Στο 62' Ιμπραΐμοβιτς και Ράσφορντ συνδυάστηκαν υπέροχα, λάθος από τον Μπραχίμι και ο νεαρός φορ πέτυχε το 10ο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ. Αυτό ήταν και το 800ο γκολ εκτός έδρας της Γιουνάιτεντ στην PL, 96 περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο Νησί! Θα μπορούσαν να γίνουν... 801, αν στο 79' ο Γκόμες δε νικούσε τον Ζλάταν στην απίθανη κεφαλιά που επιχείρησε.

Ολα τα λεφτά η αλλαγή του Ζούνιγκα, μπήκε στο 82' και 53'' αργότερα κατάφερε να πετύχει το 2-1! Κι ενώ θα περίμενε κανείς η Μάντσεστερ να αντιδράσει, η Γουότφορντ του εξαιρετικού Χολέμπας κράτησε εύκολα και στις καθυστερήσεις ήρθε το τρίτο τέρμα. Ο Σαξές άρχισε την προσπάθεια, έσπασε στον Ζούνιγκα και ο Κολομβιανός κέρδισε το πέναλτι από τον Φελαϊνί. Ο Ντίνι ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 3-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα